Kurs

Her finner du nyttige og praktiske nettkurs for reiselivs- og opplevelsenæringen - til .  både ledelse og ansatte.  Det er mange fordeler med å ta et kurs på nett. Du kan ta kurset når du vil, hvor ofte du vil og uansett hvor du er. Du trenger ikke betale for hverken reise eller opphold

For å få tilgang til å kjøpe kursene, må du først registrere deg som ny bruker. Det forplikter ingenting og det er gratis!

Er du allerede registrert på Spiria.no, logger du deg inn med brukernavn og passord.  Deretter kjøper du tilgang til kurset ved å betale med Paypal.  Paypal er både trygt og sikkert, og du får tilgang til kurset med en gang betalingen er registrert.

Hvis du ikke ønsker å benytte Paypal, kan du velge egenpåmelding hvor du etter å ha betalt kursavgiften og oppgitt kurs-ID, navn og epostadresse i betalingen, får en produktnøkkel som du logger deg inn på kurset med. 

Symbol for betaling med PaypalKurs med betaling via Paypal. 

 Symbol for produktnøkkel som fås ved betaling til konto førstKurs med egenpåmelding med produktnøkkel som du får etter at kurset er betalt.

Symbol for mer informasjon om kurseneMer informasjon om kursene. 

Se "Har du spørsmål" for hvordan du registrerer deg og betaler for kursene.  Hvis du ikke får svar på spørsmålene dine her, så ta kontakt.

Kursoversikt

Klikk på kursene for å få mer informasjon