Alternativ 1.  

Ta nettkurset på egenhånd ved å lese og svare på spørsmål. I tillegg er det verktøy/maler i word og exel for å utarbeide egen forretningsplan fra ide til forretningsplan.  Du blir ledet gjennom en prosess for å få en markedstilpasset og levedyktig reiselivs- og opplevelsesbedrift. Gjennom kurset kan du kontakte oss for spørsmål angående kurset og til temaer underveis i kurset. Da hjelper vi gjerne, slik at du får oppklart det du lurer på og kommet deg videre i kurset. Vi følger deg også gjennom kurset og sender deg meldinger hvis vi ser at du har stoppet opp underveis. 

Veiledning

Eksisterende kunnskaper og erfaringer til kursdeltakerer vil være svært forskjellig og behovet for veiledning underveis i kurset vil derfor være svært ulikt. Vi har derfor valgt at veiledningen kan være valgfri.  Ønsker du mere veiledning til eget arbeid gjennom kurset - med egne idéer, planer mv. kan du kjøpe mer veiledning. Hvor mye veiledning du ønsker gjennom kurset, kan du selv bestemme. 

Alternativ 2:

Som 1. alternativ, men i tillegg vil det bli avholdt samlinger ved kursstart og ved kursets avslutning.  Et kveldsmøte for å bli kjent med andre kursdeltakere og kursholdere, samt for å få en kort innføring i kurset og bruk av verktøy. Avsluttende dagsamling ca. 2 – 2 ½ mnd. etter oppstart. På samlingen blir det gjennomgang av studiet med tid til spørsmål, drøftinger og relasjonsbygging. Det forutsettes at en er ferdig med nettkuset før denne samlingen. 

Samlingene kan tilpasses lokale behov, og bidra til å bygge nettverk mellom deltakerne, dersom det er tilstrekkelig med antall kursdeltakere i en region til å avholde regionale kurs.  

Alternativ 3.

Som alternativ 2, men med samlinger gjennom Studiesenteret hvor du kan delta fra mange steder i landet via lyd og bildeoverføringer.  Se Studiesenteret.no

Gjennom samarbeidet med Studiesenteret.no kan du nå delta på samlinger i nærheten av der du bor. Foredrag og erfaringsutveksling overføres med lyd og bilde. Studiesentrene er koblet sammen slik at alle kan dele erfaringer  og delta i diskusjoner.  Du trenger ingen forkunnskaper. 

Oppstartsmøte

På oppstartsmøtet vil du bli kjent med andre kursdeltakere og kursholdere, og få en kort innføring i kurset og hva som er viktig å fokusere på.

Avsluttende dagsamling

Samlingen i etterkant vil ta for seg forretningsplanarbeid og steget fra plan til markedsføring/salg, samt utveksling av erfaringer. 

Sist endret: mandag, 18. mars 2013, 13:16