Hvordan melder jeg meg på kurs

For å melde deg på kurs, må du først registrere deg som ny bruker for å få tilgang til å kjøpe det kurset du ønsker. Informasjon om registrering finner du under. Det forplikter deg ikke noe å registrere deg. Klikk på bildet for å gå til registrering.

Bilde av registreringsskjema til Spiria.no

Fra nå av trenger du bare å logge deg på med ditt brukernavn og passord for å få tilgang til kurs du har kjøpt og for å melde deg på/kjøpe nye kurs og veiledninger.  NB! Du bruker samme brukerkonto selv om du deltar på flere kurs!

Betaling med paypal

Etter at du har registrert deg kjøper du tilgang til det kurset du ønsker, ved å betale med Paypal.  Paypal er både trygt og sikkert, og du får tilgang til kurset med en gang betalingen er registrert.  For mer veiledning om påmelding og betaling via Paypal. 

Betaling i nettbank og innmelding på kurs med påloggingsnøkkel

Kjøp kurs ved å betale kursavgiften i nettbanken til konto: 1503.27.93336  til Spiria v/Norsk Turistutvikling

Husk å oppgi kursnr. og fult navn i merknadsfeltet.  

Send en epost til post@ntu-as.no med hvilke kurs du har betalt (kursnr.- og navn), samt navn og epostadresse, slik at vi kan registrere deg.  

Når betalingen er registrert får du en produktnøkkel for å komme inn på kurset.  Produktnøkkelen benyttes kun en gang.  Ved senere pålogginger bruker du det brukernavnet og passordet du registrerte deg med.