Slik registrerer du deg og betaler:

  1. Fyll ut skjemaet for brukernavn og passord .
  2. Du vil umiddelbart motta en e-post.
  3. Les e-posten og klikk på lenken i den.
  4. Kontoen din blir bekreftet og du blir logget inn.

Slik melder du deg på nettkurs, etter at du har registrert deg:

  1. Velg nettkurset du vil melde deg på. Se kurslisten
  2. Legg inn kredittkortopplysningene dine. Se under "Betaling via Paypal" under. 
  3. Straks transaksjonen godkjennes, får du tilgang til nettkurset.

Når du melder deg på nettkurs, får du umiddelbart tilgang!

Vi følger angrerettloven, kursavgiften refunderes om du gir beskjed til post@spiria.no  innen 14 dager etter påmeldingen.

Betaling via Paypal

PayPal er en sikker og enkel betalingsløsning som er gratis å bruke når du skal betale for noe på nett. Du betaler med ditt kredittkort eller bankkort kun ved å oppgi kortnummer, utløpsdato og CVC-nummer. PayPal formidler betalingen, uten å oppgi kontoopplysninger eller kredittkortnummer til selger. Du må ikke selv ha PayPal-konto for å kunne betale, kun et bankkort eller et kredittkort.

Slik gjør du det:

Når du har registrert deg på spiria.no og valgt det kurset/veiledningen du ønsker finner du påmelding- og betalingsknapp under kurset "Send betaling via PayPal".

Da får du opp dette bildet, hvor du fyller inn epostadresse og brukernavn hvis du allerede har en PayPal konto. Hvis ikke klikker du nederst på " Har du ingen PayPal konto?" og fyller inn de nødvendige opplysninger. Du trenger ikke ha en PayPal konto.

Nå du har gjort dette, vil du få tilgang til kurset ved å klikke på "Klikk her for å gå til kurset".  Det kan ta litt tid før du omdirigeres til spiria.no og kurset du bestilte.  Her kan du også skrive ut kvittering for kurset. Oppstår det problemer, så logg deg på nytt inn i spiria.no for å se om du har tilgang til kurset.  Hvis ikke så kontakter du oss på post@spiria.no, så ordner vi opp i det. 

Grunnen til at Norsk Turistutvikling AS står som betalingsmottaker, er at Norsk Turisutvikling AS eier nettkursportalen spiria.no.

Sist endret: onsdag, 29. april 2015, 10:05